Ενημέρωση για την ασφαλή και υγιεινή λειτουργία του ξενοδοχείου μας.
 
Αξιότιμε επισκέπτη,
 
Το ξενοδοχείο MALLAS ξεκίνησε την λειτουργία του από την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020
προσαρμόζοντας  νέες μεθόδους  απολύμανσης και καθαρισμού στον τρόπο λειτουργίας μας σύμφωνα με τις οδηγίες των υγειονομικών υπηρεσιών και του κράτους.
 
Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε ασφαλείς και άνετες διαμονές.
Θεωρούμε υποχρέωση μας να σας ανακοινώσουμε τα μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια στις εγκαταστάσεις μας.
Οι ομάδες μας διεξάγουν αυστηρά τον καθαρισμό όλων των χώρων φιλοξενίας ακολουθώντας επιμελώς τα πρωτόκολλα καθαρισμού, υγιεινής και απολύμανσης.
 
Αυτά τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν:
  • Εκπαίδευση και ενημέρωση των εργαζομένων μας σε θέματα υγιεινής.
  • Πραγματοποιούνται τακτικοί  καθαρισμοί και απολύμανση σε όλα τα σημεία υψηλού κινδύνου και των πολυσύχναστων χώρων και των επιφανειών συχνής αφής, συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων, της σκάλας, του ανελκυστήρα.
  • Υπάρχουν συσκευές απολύμανσης χεριών σε όλους τους κοινόχρηστούς χώρους του Ξενοδοχείου
  • Άμεση ανταπόκριση σε έκτακτο καθαρισμό.
 
Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες ανησυχίες σχετικά με το νέο κορωνοϊό 2019 (covid19), καθιερώσαμε κανόνες διαμονής ώστε μαζί με τα κατάλληλα πρωτόκολλα υγιεινής και τις διαδικασίες λειτουργίας, να εξασφαλίζεται η ευημερία των επισκεπτών μας κατά τη διαμονή τους μαζί μας.
 
Αυτοί οι κανόνες διαμονής περιλαμβάνουν:
 
Κρατάμε αποστάσεις σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εξυπηρέτησης (ρεσεψιόν, μπαρ, μπουφέ) και συστήνουμε στους επισκέπτες μας να τηρούν απόσταση δύο (2) μέτρων από τον επόμενο σε σειρά προτεραιότητας.
 
Παρέχουμε στους επισκέπτες μας μάσκα προσώπου μιας χρήσης και γάντια σε όλους τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.
 
Ενημερώνουμε για την  αποφυγή χρήσης του ανελκυστήρα και αν είναι αναγκαία η χρήση του τότε να γίνεται μόνο με έναν Ενήλικα μόνο ανά διαδρομή. Εάν πρέπει να συνοδεύετε από δεύτερο άτομο τότε υποχρεωτικά πρέπει να φορούν Μάσκα.
 
Μειώσαμε κατά 1/3 τη χωρητικότητα των εστιατορίων μας, διαμορφώνοντας τους χώρους ώστε να τηρούνται οι νέες απαιτούμενες αποστάσεις. Θα σας σερβίρουμε εμείς στον μπουφέ του πρωινού ώστε να σας προστατέψουμε από τον συνωστισμό στην περιοχή του εστιατορίου.
 Για το πρωινό μας διαμορφώσαμε το μενού ώστε να απολαμβάνετε τα εδέσματα που σερβίρουμε με ασφάλεια.
Όλα τα σκεύη που χρησιμοποιούνται, είναι υγειονομικά κατάλληλα καθώς πλένονται και απολυμαίνονται στης ενδεδειγμένες θερμοκρασίες.
 
Συστήνουμε τους επισκέπτες μας κατά την είσοδο και έξοδο τους στα εστιατόριά μας να χρησιμοποιούν το ειδικό απολυμαντικό χεριών που είναι τοποθετημένο για τον συγκεκριμένο σκοπό σε όλες τις εισόδους των εστιατορίων μας.
 
Για την υπηρεσία Room Service των επισκεπτών μας, ορίσαμε νέες διαδικασίες παραγγελίας, παράδοσης και παραλαβής δίσκου στο δωμάτιο τους, προς διευκόλυνση τους.
 
Για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων υγείας από αγαθά ή/και υπηρεσίες τρίτων που καταναλώνονται εντός ξενοδοχείου, δεν επιτρέπουμε εξωτερικές υπηρεσίες παράδοσης φαγητού (delivery).
 
Δεν επιτρέπετε η είσοδος στα δωμάτια και στους χώρους του ξενοδοχείου σε άτομα που δεν διαμένουν είδη στο ξενοδοχείο.
 
Ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να έρχονται σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος της ομάδας μας για προτάσεις ή/και παρατηρήσεις που θα βελτιώσουν τη λειτουργία μας.
 
Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εξατομικευμένων υπηρεσιών. Όλα τα μέλη των ομάδων μας είναι ενθουσιώδεις επαγγελματίες, στη διάθεση των επισκεπτών μας, ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά στα αιτήματά τους.
 
Για τους εργαζόμενους μας που εκτελούν εργασία, η εταιρεία μας έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα:
 
Τηρούνται οι περιορισμοί για μειωμένο αριθμό ατόμων στον χώρο εργασίας τους.
 
Χορηγήσαμε προληπτικά όλο τον προβλεπόμενο προστατευτικό εξοπλισμό.
 
Συνεχίζουμε να λαμβάνουμε μέτρα συνεχούς απολύμανσης επιφανειών εργασίας, καθώς και χώρων κοινόχρηστων και ιδιωτικών.
 
Ως μέρος της διατήρησης της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών, των εργαζομένων και της κοινωνίας μας, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σχετικά με τον νέο Covid19 με τακτικές ενημερώσεις και καθοδήγηση από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και το Υπουργείο Υγείας, καθώς κι από Ευρωπαϊκούς οργανισμούς.
 
Με βάση την καθοδήγηση που έχουμε λάβει και τη γενική κατάσταση της ετοιμότητας μας, είμαστε βέβαιοι ότι οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες μας εξακολουθούν να είναι ασφαλείς και οι ομάδες μας έτοιμες να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες μας.
 
Είμαι πολύ περήφανος για όλο το προσωπικό ξενοδοχείου μας που σε αυτές τις άνευ προηγουμένου περιστάσεις επιδεικνύει υψηλότατο επίπεδο ατομικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ευθύνης. Πέραν της άμεσης τήρησης αυστηρών κανόνων υγιεινής, λειτουργίας, επικοινωνίας και συντονισμού, αποτελούν υποδειγματικούς οικοδεσπότες.
 
Cards hotels in Nea Kallikratia
Hotel Mallas9.0RECOGNITION OF EXCELLENCE 2021
Cards
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!